Dodurga Belediyesi'nden Kardeşlik İftarı

Dodurga Belediyesi, tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

Dodurga Belediyesi'nden Kardeşlik İftarı
Kardeşlik iftarına AK Parti Çorum milletvekilleri İlksen Ceritoğlu Kurt ve Cahit Bağcı, Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, MHP İlçe Başkanı Ömer Etci, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, 11 ayın sultanı ramazan ayında halkla birlikte bir iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Gelenek hale gelen iftarımıza ilgi her geçen yıl artıyor. Bu birlik ve beraberliğimiz için önemli. Bu mübarek Ramazan ayında dostluğun, kardeşliğin, barışın ve birlik beraberliğinin daimi olmasını diliyorum” dedi.

Bugünlerde birliğe, beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, toplumun her kesiminin bir araya geldiği iftar sofrasının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, bu tarz organizasyonların AK parti ile başladığını belirterek, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine katkıda bulunan bu tür etkinliklerin hazırlanmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

AK Parti Çorum milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt ise, herkesin derdinin hizmet ve Dodurga olduğunu belirterek, “Diğer siyasi partilerimizin amacı da hizmet üretmek. Farkli görüşlere sahip olabiliriz ancak ortak paydamız Çorum ve Dodurga” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA