Kırıkkale'den Kısa Kısa

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine atanan Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez için iftar verildi.

Kırıkkale'den Kısa Kısa
Kazez, Bahşılı ilçesinde bir restoranda kaymakamlık ve belediyece organize edilen programda yaptığı konuşmada, ilçede 3,5 yıldır görev yaptığını anımsattı.

Görev süresi içinde tüm kurum amirleri ve çalışanları ile güzel bir ortamda hizmetleri sürdürdüklerini dile getiren Kazez, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki günlerde Sulakyurt'tan ayrılarak yeni görevime başlayacağım. Kurum müdürlerimizle mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışmalarımız oldu. Şu an üzerimde sizlerden ayrılmanın hüznü var. İlçede birçok yatırımlar yapıldı ve bazı projeler de başlatılmış oldu. Bizden sonra gelecek olan yeni kaymakamımız kaldığımız hizmetleri inşallah bizlerden alarak daha ileri götürecektir. Ramazan ayını ve bayramınızı kutluyorum. Hepiniz için nerede olursam olayım kapım sizlere daima açıktır."

Konuşmaların ardından Kazez'e Belediye Başkanı İsmail Bildik çeşitli hediyeler verdi.

- Bahşılı Belediyesinden iftar

Bahşılı ilçesinde ramazan ayı etkinlikleri kapsamında belediye tarafından iftar programı düzenlendi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, iftara yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığını söyledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı ay olduğunu dile getiren Uyar, "Ramazan ayı içerisinde iyilik düsturunu hayata geçirmek için ibadetler yaptık. Vatandaşlarımızın evlerine giderek iftarlar açtık, kadrince kaderince evlerimizi ziyaret ettik. Küçük hediyeler bıraktık. Bugün de sizlerle birlikte halkın iftarında bulunmaktan, onur ve mutluluk duyuyorum. Şimdiden de gelmekte olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Program iftarın ardından yapılan dua ile son buldu.

Kaynak: AA