Başkan Şirin, Şoförler Odası'nı İftar Yemeğinde Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, belediye aşevine bağışladıkları araç dolayısıyla Sınırlı Sorumlu 17 Nolu Turgutlu Şehiriçi Minibüsçüleri Kooperatifi üyelerini iftar yemeğinde ağırladı.

Başkan Şirin, Şoförler Odası'nı İftar Yemeğinde Ağırladı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından Sınırlı Sorumlu 17 Nolu Turgutlu Şehiriçi Minibüsçüleri Kooperatifi üyeleri, Ortapark Kafeterya’da düzenlenen iftar yemeğinde ağırlandı. Yemeğe Sınırlı Sorumlu 17 Nolu Turgutlu Şehiriçi Minibüsçüleri Kooperatifi ve Şöförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, birim müdürleri, kooperatif üyesi şoförler katıldı.

Birlikte açılan oruçların ardından yaptığı konuşmada Turgutlu’daki hemşerilik dayanışmasının hayırlara vesile olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Öncelikle bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle aynı sofrada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Her platformda dile getirdiğim gibi ‘birlikte yaşıyorsak birlikte yönetelim’ anlayışının bir yansıması olarak belediye aşevimize hibe ettiğiniz araçla birlikte bir lokma ekmeği, bir tas çorbayı yoksul vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. El birliğiyle gönül birliğiyle çıktığınız yolda aşevine bağışladığınız araç hayırlara vesile oluyor. Bu anlamda birlikten kuvvet doğar anlayışının en güzel örneğini Turgutlu’da verdiğimize inanıyorum. Günde yaklaşık bin 300 ihtiyaç sahibi vatandaşımızın ayağına giderek, onların sevincini onların mutluluğunu birlikte paylaştığımıza inanıyorum. Çok şükür ki sizlerin de desteğiyle yoksulun yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Kimseyi ayırmadan, doğrudan helalden yana tavır ve duruş sergilemeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Şirin, “Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza dair şüphem yok. Bu vesileyle merhum hayırseverlerimiz Ramiz Çelikoğlu ve Yaşar Çelikoğlu’nun da vasiyeti üzerine ailesi tarafından aşevine bağışlanarak araç sayısını 2’ye çıkarmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Çelikoğlu çiftine de Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsınlar. Turgutlu Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen nezdinde, 17 Nolu Turgutlu Şehiriçi Minibüsleri Kooperatif üyelerine duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, kazasız belasız huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ

Başkan Şirin’in ardından söz alan Turgutlu Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen de kendilerini ağırlamalarından dolayı Başkan Şirin’e teşekkür etti. Turgutlu’da yaşanan ulaşım sorunlarını en aza indirmek için kendisiyle iletişim halinde olduklarını ifade eden Başkan Yörüyen, “Biz söylüyoruz sağ olsun onlar yapmaya gayret ediyorlar. Değerli Başkanımızla istişare ederek sorunlarımızı gerek belediyemiz gerekse Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı ile en aza indirgemeye çalışıyoruz. Oda olarak destek ve katkılarından dolayı üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Şirin, belediye aşevine katkılarından dolayı Başkan Yörüyen ve merhum Çelikoğlu Ailesi adına araç vasiyetinin yerine getirilmesine vesile olan Aziz Çelikoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA