Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık Seydişehir'e Veda Etti

Konya’nın Seydişehir ilçesinde beş yıldır görev yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık Bingöl’ün Genç ilçesine tayininin çıkmasının ardından İlçeye veda etti.

Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık Seydişehir'e Veda Etti
Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık’ı uğurlamaya gelenler arasında Kaymakam Tuncay Sonel, Eski Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Askerlik Şube Başkanı Fırat Ekinci, Şehit, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ile birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları bulunu. Yüzbaşı Mehmet Oyanık’ın çabaları ile ilçeye kazandırılan yeni İlçe jandarma binası önünde hüzünlü bir vedalaşma yaşandı.

Yüzbaşı Mehmet Oyanık Seydişehir’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Beş yıl boyunca acı tatlı birçok olay yaşadık ve görev süremiz doldu. Burada güzel dostluklarımız oldu, ben tüm Seydişehirlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde çeşitli kademelerde görev alan Seydişehir’de ise beş yıldır Garnizon Komutanı olarak görev yapan Yüzbaşı Mehmet Oyanık’ın Bingöl’ün Genç ilçesine tayini çıkmıştı.
Kaynak: İHA