BÜ Rektörü Kaplan'dan Kurucaşile Ziyaret

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan Meslek Yüksekokulunun Kurucaşile ilçesindeki bölümlerini ziyaret etti.

BÜ Rektörü Kaplan'dan Kurucaşile Ziyaret
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan beraberindeki heyet ile Meslek Yüksekokulunun Kurucaşile’de bulunan binasını ve öğretim elemanlarını ziyaret etti. Binadaki derslik, atölye ve laboratuvarları inceleyen Rektör Kaplan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay ile Gemi İnşaatı, Yat İşletme ve Yönetimi, Denizcilik ve Liman İşletmeciliği ve bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programları öğretim elemanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Genel Sekreter Erturan Asiloğulları ve daire başkanları da katıldı.

Toplantıda Kurucaşile Belediyesi tarafından üniversitemizin hizmetine verilen binanın tadilat ve donanımı konusu görüşüldü.

Toplantının ardından Gemi İnşaatı Programı öğrencilerinin kullanımına açılan ahşap tekne yapım atölyesi gezildi. Gezinin ardından Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın tarafından Rektör Kaplan ve beraberindeki heyete Kapısuyu sahil köyünde iftar verildi.

Kaynak: İHA