Başkan Ahmet Çakır, Çarşı İftarı Programına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çarşı İftarı programı kapsamında Pütürge ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Ahmet Çakır, Çarşı İftarı Programına Katıldı
Pütürge’de düzenlenen iftar programından dolayı memnuniyetini dile getiren Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın Pütürge’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene Pütürge’de ciddi çalışmalar var. İnşallah daha güzel hizmetler Pütürge’mize yapılacaktır” dedi.

Çarşı İftarı programlarında kendilerini yalnız bırakmadıkları için Pütürgelilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Ramazan, çok güzel ve özel aydır. Bu ayları iyi değerlendirmek dolu dolu yaşamak gerekiyor. Ramazan rahmet, bereket ve mağfiret ayıdır. Bunu fırsata dönüştürmemiz gerekiyor. Bugün burada hep birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz merkezde olduğu kadar ilçelerimizde de iftar etmeye gayret gösteriyoruz. Buradaki temel amaç bir arada olmak, bir sofrayı paylaşmaktı” diye konuştu.

Pütürge halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde düzenlenen iftar programına katıldıklarını belirten Pütürge Kaymakamı Osman Doğramacı ise, “İftar yemeğine birlik ve beraberlik içerisinde hepimiz katıldık, Pütürge olarak birlik ve beraberliğimizi gösterdik. Pütürge Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak büyükşehir belediyemize ve diğer katılımcılara teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Pütürge’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de yaptığı konuşmada, “Biz Pütürge’ye ne zaman gelsek her zaman bizi bağrınıza bastınız. Bizleri bugün bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah birliğimizin, dirliğimizi daim eylesin, aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu iftar programında emeği geçen bütün kardeşlerime ve Pütürge halkına teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Şimdiden Kadir gecenizi en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, “Ramazanın rahmeti, bereketi, muhabbeti ve kardeşliği hepimizin üzerine olsun. İnşallah vatanımızın birliği dirliği hiç bozulmasın. Bu mübarek Ramazan, sağlık ve sıhhatle bizi bayramlara ulaştırsın. Başta Ortadoğu’da olmak üzere yaşanan zulümlere Yüce Rabbim son versin inşallah” şeklini kullandı.
Kaynak: İHA