Şok itiraf: Çocuklar senden değil

Hamile karısı doğuma dört hafta kala "Çocuğun babası sen değilsin" dedi. Talihsiz adam yaşadığı olayı gözyaşları içinde anlattı.

Şok itiraf: Çocuklar senden değil
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programının bugünkü bölümü ilginç bir hikayeye tanık oldu. Hamile karısı doğuma dört hafta kala 'Çocuğun babası sen değilsin' dedi. Talihsiz adam yaşadığı olayı gözyaşları içinde anlattı.

Osman Çürümez'in başına gelenler deyim yerindeyse pişmiş tavuğun başına gelmedi. Bir erkeğin yaşayabileceği en büyük felaketi yaşadı.

Osman Çürümez hurdacılık yaparak geçimini sağlıyordu.

21 yıllık eşinin kendisini öz eniştesiyle aldattığını öğrendi. iki çocuğu da aslında kendisinden değildi. Yıllarca evlatlarım diye sevdiği çocukların babası olmadığını öğrenince yıkıldı. Çocukları nüfusundan sildirdi.

Psikolojisi bozulan Osman Çürümez 3 ay hastanede tedavi gördü. Başka bir kadınla evlenmek istedi. Bir alışveriş merkezinde tanıştığı kadına dini nikah kıydı. Ama yaşadığı çile bitmedi. Dini nikah kıydığı kadın asılnda bir başka adamla daha dini nikah kıymıştı. Buna rağmen ilişkisini sürdürdü. Karısı hamile kalınca sevindi ama bu mutluluk da uzun sürmedi. Çünkü hamile eşi doğuma bir ay kala “Çocuğun babası sen değilsin” dedi. Osman Çürümez bir kez daha yıkıldı. İkinci eşi de kendisini aldatmıştı.

Bazı arkadaşlarının 'bahtsız Osman' bazı arkadaşlarınınsa 'emanet baba' dediği Osman Çürümez'in yaşadıkları gerçekten hayatta herşey var dedirtti.

Osman Çürümez “Ben yaşayan bir ölüyüm artık. Yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Hiçbir kadına güvenemiyorum. Ben de normal insanlar gibi bir hayatım olsun istiyorum” dedi.