Altındağ Belediyesi'nden Temizlik Seminerleri

Altındağ’da bu yıl temizlik seferberliği başlatan Başkan Veysel Tiryaki ve ekibi, birbirinden başarılı çalışmalara imza attı. Başkan Tiryaki’nin vatandaşlara çevre bilinci aşılama konusundaki en önemli çalışmalarından biri de temizlik seminerleri oldu.

Altındağ Belediyesi'nden Temizlik Seminerleri
Altındağ Belediyesi’ne bağlı tüm kadın eğitim kültür merkezlerinde ve gençlik merkezlerinde, ilçedeki okullarda verilen eğitim yanı sıra, Hamamönü’nde açılan stantlarda yaklaşık 10 bin kişi temizlik eğitiminden faydalandı.

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerlerle, yediden yetmişe tüm vatandaşlar çevreye karşı daha duyarlı bir hale geldi. Altındağlı vatandaşlar, seminerlerde anlatılanlarla ve eğitici kamu spotlarıyla tertemiz bir çevre için yapılması gerekenleri öğrendi. Çöplerin saatinde dışarı çıkarılmasından atıkların ayrıştırılmasına, temizlik kurallarından geri dönüşüm tekniklerine kadar birçok konuda eğitim alan vatandaşlar, artık daha bilinçli.

“SEMİNERLER BÜYÜK ROL OYNADI”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Temizlik seminerleri sayesinde yaşanılabilir bir çevrenin temellerini attık” dedi.

Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak temizliğe verdikleri önem üzerinde durdu. Bu yılın başında ‘En güzel temizlik hiç kirletmemektir’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, Altındağ’da her bir noktanın düzenli aralıklarla temizlendiğini dile getirdi.
Kaynak: İHA