Saray Belediyesi Araç Parkurunu Genişletmeye Devam Ediyor

Tekirdağ’ın Saray ilçesi Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ankara ziyaretinde Türkiye Belediyeler Birliği’nde yapılan görüşmelerde Saray halkının hizmetine yeni hizmet araçları kazandırdı.

Saray Belediyesi Araç Parkurunu Genişletmeye Devam Ediyor
Saray Belediye Mecliste alınan kararlara istinaden hizmet araç parkurunu genişletme çalışmaları kapsamında Saray’a 3 adet araç daha kazandırıldı. Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Başkan Yardımcıları Arif Naci Öngören, Dilaver Perçin’in yoğun uğraşları sonucu 52 bin avroya sıfır kilometre kepçe ile İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nden tamamı hibe olarak 2 adet 2004 model araç Saray Belediyesi araç parkuruna ilave edildi.

Belediye Başkanı Çoban konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye Meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda 2 adet klimalı minibüsü tamamı hibe olarak, kasamızdan kuruş para vermeden yoğun girişimlerimiz sonucu ilçemizin hizmetine kazandırdık. Bundan sonrada araç parkurumuzu halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için genişletmeye devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için çalışmalarını sürdüren Saray Belediyesi, Nisan ayında araç parkuruna İller Bankasından 550 bin TL kredi kullanarak 3 adet 2015 model çöp kamyonu daha katmıştı.
Kaynak: İHA