Burhaniye Calal Toraman'da Mezuniyet Günü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Celal Toraman Anadolu Lisesin de 89 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı. Okul birincisi Aslıhan Öztürk, konuşmasında kendisine emek veren ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ederken, dereceye giren öğrencilere ödüller verildi bayrak flama devir teslimi yapıldı.

Burhaniye Calal Toraman'da Mezuniyet Günü
Celal Toraman Anadolu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen geleneksel mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı. Yemekli mezuniyet gününe, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen ve Hayırsever Celal Toraman ile bazı okul müdürleri ve veliler katıldı.

Okul birincisi Aslıhan Öztürk, yaptığı konuşmada kendisine emek veren ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Tarih öğretmeni Nuray Özyürek de öğretmenler adına yaptığı konuşma da mezun olan öğrencilere üniversite hayatında başarılar diledi. Okul Müdürü Mehmet Arslan da, okulun başarılarını anlattı. Müdür Mehmet Arslan,” Sevgili gençler, bu gün alacağınız diplomalarda sizin olduğu kadar ailelerinizin fedakarlıklarının ve öğretmenlerinizin de emeklerinin olduğunu unutmayın. Mustafa Kemal Atatürk’ün de öğretmenlere dediği gibi ”Karşında ders verdiğin öğrencileri bu günkü yaşları ve seviyeleri ile görme.Onları geleceğin ünlü olacak büyük insanları ve başarılı bireyleri olarak gör ve buna göre muamele et.” Sizleri, geleceğimizi emanet edeceğimiz iş adamları, aydınlar, sanatkarlar olarak görüyor ve sizlere güveniyoruz. Başarınız daim, yolunuz açık olsun” dedi.

Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından Okul birincisi Aslıhan Öztürk., ikinci Tuğçe Bayırlı ve üçüncü Deniz Ürgün’e Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen ve Hayır Sever Celal Toraman tarafından ödülleri verildi.

Okul birincisi Aslıhan Öztürk’ün okulun yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Diplomalar da sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

Kaynak: İHA