Aydınlı Bayanlar Bu Avizeleri Tercih Ediyor

Aydınlı bayanlar artık aydınlatma konusunda şehir dışına gitmeden farklı ışık ve görsel illüzyon özelliklerine sahip avize tasarımlarına ulaşabiliyor.

Aydınlı Bayanlar Bu Avizeleri Tercih Ediyor
2010 yılında kurulan Aydınlı müşterilerine kaliteyi sunan TÜMEV Dekor, yenilikleriyle ve tartışmasız tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Katlı mağaza konseptiyle en iddialı avizeleri satışa sunan TÜMEV Dekor müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı olan avize modelleri hem çok şık hem de her eve uygun tasarımlara sahip.

500 ÇEŞİT ÜRÜN

TÜMEV Dekor’daki avizelerin kalitesi Avrupa Standartları ile belirlenmekte. Üstelik mağazanın konseptindeki 500 çeşit avizelerde İtalyan çizgisini de görmek mümkün. Ayrıca firma, K9 kristal, üfleme cam, orijinal pirinç ve paslanmaz krom ürünlerini 2 yıl parça garantisi ile satışa sunuyor.

DEKOR TÜMEV’İN İŞİ

TÜMEV Dekor’da avizelerin yanı sıra evini döşemek isteyenler için hediyelik eşya, çerçeve koleksiyonu, duvar kâğıtları, dekoratif eşya ve biblolar, farklı tablo çeşitleri, dekoratif aynalar gibi birbirinden güzel tasarımlar sunuyor.
Kaynak: İHA