Oyunu Kullanan Vatandaşlar Pikniğe Koştu

Eskişehir’de 7 Haziran milletvekili seçimleri için oylarını kullanan vatandaşların bazıları, havanın da güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilip ailecek piknik yapmak için park ve bahçelere koştu.

Oyunu Kullanan Vatandaşlar Pikniğe Koştu
Sabahın erken saatlerinde bölgelerindeki okullarda oylarını kullanan vatandaşlar, güneşli havadapiknik alanlarına akın etti. Kentteki çeşitli parklar ve piknik alanları adeta hınca hınç doldu. Şehir-i Derya Parkı’na gelerek bu fırsatı değerlendirenlerden Kevser Topçu, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Oy kullandıktan sonra eğlenmek için ailecek buraya geldik, seçimlerin herkese hayırlı olması dilerim” dedi.

Parkta piknik yapan bir diğer vatandaş Fahri Doğru ise, seçim sayesinde çocukları ile bir araya geldiklerini ve oy kullandıktan sonra pikniğe çıktıklarını söyledi.

Doğru, “Bugün saat sabah 9.00 civarında oyumuzu kullandık. Çocuklarımızla bir arada olma fırsatımız oldu. Diğer çocuklarımızla beraber olduğumuz için fırsatı değerlendiriyoruz. Bu arada da mangal yapıyoruz. Ondan sonra da zaten Ramazan ayı geliyor, Allah izin verirse hepimiz sağlıklı bir şekilde ulaştırır inşallah. Akşam üzeri oyunu kullanıp gelenler de bu fırsatı değerlendiriyorlar. Bu seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ailesi ile birlikte piknik yapan İsmail Yıldırım da, “Oyumu kullandım çocuklarımla beraber geldim beraber piknik yapıyoruz. Şu anda seçimler inşallah her kim kazanırsa hayırlısıyla başa gelsin diyoruz, başka bir isteğimiz yok. Memnunuz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA