Yaşar, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, istikameti değişmeyen tek bir hareketin olduğunu, onun da AK Parti olduğunu söyledi.

Yaşar, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
Yaşar, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, "Biz, siyaset yapmıyoruz. Memlekete bir şeyler yapmak istiyoruz, bunun için çalışıyoruz. Benim, bize benzeyen arkadaşlarımın yapmak istedikleri, bu memleketi bağımsız kılmak, memleketin iktidarlarını yabancı kaynaklardan alıp, yerli insanımıza vermek. Bunun için 7 Haziran dönemeç. Siyasi parti çekişmesinden çok farklı şeyler oluyor" dedi.

Yaşar, muhalefet partilerinin AK Parti’ye karşı bir araya geldiklerini ifade ederek, "Bir parti var. Menderes’ten bu yana devam eden bir hareket bir de karışık bir topluluk var. Ayrı ayrı siyasi partilerin programları yarışmıyor. Birbiriyle bazen dövüşen, bazen barışan, bazen karşı tarafta olan, bazen yan yana olan, bazen biri diğerinin yanında olan karışık bir topluluk var. Bunlar üç aşağı beş yukarı birbirlerine benziyor. Onlarla, millet arasında bir mücadele var. Bunların hepsinin arkasında yabancı ve yerli birileri var. 30-40 yıldır hepsinin görüşleri zaman zaman değişir. Ama istikameti değişmeyen bir hareket var, o da AK Parti hareketi" diye konuştu.

Kaynak: İHA