Üzülmez Açıklaması '7 Haziran'da Sandık Başında Olalım'

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek genel seçimlerde, Kartepeli seçmenleri sandık başına davet etti.

Üzülmez Açıklaması '7 Haziran'da Sandık Başında Olalım'
Vatandaşların en önemli görevlerinden birisinin demokrasilerde seçme ve seçilme hakkını kullanmak olduğunu hatırlatan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hangi siyasi görüşten olursa olsun sadece Kartepe’de değil, tüm Türkiye’deki seçmenler sandığa gitmeli. Eğer bu ülkede yaşıyorsak, ülkemizi seviyorsak, bu ülkenin birliği ve beraberliği için, bu ülkede yaşamanın sorumluluğu olduğu için hangi siyasi görüşte olursa olsun her vatandaş oy kullanmalıdır. Bizler de bu önemli vatandaşlık görevini önemseyerek, sandığa gitmeliyiz. Bu ülkenin geleceğini tayin etmek için, devlete karşı sorumluluğumuzu yerine getirmekten kaçınmamalıyız” dedi.

Kartepelilerin temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda oy vermelerini sağlamak adına Kartepe Belediyesi olarak diğer kurumlarla iş birliği içinde hazırlıkların yapıldığını da belirten Başkan Hüseyin Üzülmez, “Yeni Türkiye’nin kadrolarının belirleneceği 7 Haziran seçimler sonuçları şimdiden ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA