Ceritoğlu'ndan Sungurlu'da Esnaf Turu

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, fetret döneminin gerilerde kaldığını belirterek, “Türkiye’miz uyandı. Eski Türkiye gerilerde kaldı. Vakit kenetlenme ve Yeni Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma vaktidir” dedi.

Ceritoğlu'ndan Sungurlu'da Esnaf Turu
AK parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu ilçesini ziyaret etti. AK Parti Merkez İlçe Başkanvekili Ayhan Boyraz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Öztekin, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve partililerle esnaf turu yapan Ceritoğlu, 7 Haziran’da AK parti’ye destek istedi.

AK Parti’nin dün olduğu gibi bugün de gücünü milletten almaya devam ettiğini dile getiren Ceritoğlu, AK Parti’nin 2002’den beri ’insan odaklı siyaset’i sürdürmeye devam ettiğini söyledi.



Halkımızın takdir ve değerlendirmesine sundukları ‘Yeni Türkiye Sözleşmesi’nde bu kararlılıklarının daha da ortaya konduğunu ve daha da açık hale getirildiğini belirtti.

Sözleşme’de insan onuruna yönelik defaatle yaptıkları vurguların boşuna olmadığını dile getiren Ceritoğlu, “İnsan onuru bizim açımızdan en yüce değerlerden biridir. 6. maddeden 11. Maddeye kadar insan onurundan bahsediyor, insan onurunun korunmasını asıl hedef olarak ortaya koyuyoruz” dedi.

Vaktin kenetlenme ve Yeni Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma vakti olduğunu kaydeden Ceritoğlu, “Vakit milleti millet yapan ruhun şahlanma vaktidir. Yeni Türkiye ideali tarihi derinliklerimizden fışkırmış bir idealdir. Millet ruhunun meşalesi, yeni bir çığırın, bir destanın habercisidir. Kökünde millet ruhu olan bir harekettir. Millet, şimdi Yeni Türkiye vizyonuyla tarihi bir yürüyüşün, bir yükselişin neşvesi içindedir. Bu yükselişi durdurmak isteyenler avuçlarını yalayacaktır. Milletin karşısına Çin Seddi gibi örülmüş duvarlar bir daha örülemeyecek, bir daha milleti tahtından indiremeyeceklerdir. Kültüründen, tarihinden utananların bu millete efendilik etme dönemleri geçti artık. Fetret dönemi gerilerde kaldı. Türkiye’miz uyandı. Eski Türkiye gerilerde kaldı” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA