Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, genel seçimlere ilişkin, "Kardeşler bu işin şakası yok. Devlet yönetimi, 78 milyonun yönetimi sorumluluk ister, ciddiyet ister" dedi.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması
Bakan Çelik, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Artvin'de, AK Parti Borçka İlçe Teşkilatınca düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Çelik, 13 yıldır bu memlekette bir yiğit adam çıktığını belirterek, "Dedi ki 'Ben sizin dediklerinizi değil, Borçkalı ne derse, Türkiye ne derse onu yaparım'. Gitti 'one minute' dedi, 'bir dakika' dedi. 'Yeter bu katliamlara yeter' dedi. Kime dediğini siz iyi biliyorsunuz. Dediler ki 'sen misin bunu diyen', yazdılar bunu, not aldılar. Ardından 'Gazze'ye geleceğim' dedi, 'masum çocukları katlediyorsunuz, buna hakkınız yok' dedi" ifadesini kullandı.

Aynı anda CHP, MHP ve HDP'nin Diyanet İşleri başkanına vurmasının arkasında yabancı güçler olduğunu dile getiren Bakan Çelik, "Bunu bilmenizi istiyorum. Güzel bir şekilde geçiniyorlar" diye konuştu.

Çelik, hizmetleri gerçekleştirecek kadronun AK Parti kadrosu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bunun dışındaki kimsenin bir şey yapacağı yok. Hepsi 7 Haziran'a endeksli, iş başında kalabilmek için, partinin başında kalabilmek için mücadele ediyorlar. Diğer partideki arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu seçim önemli bir seçimdir. Bir oy, bir oydur. Bu tokat sadece içerideki şer güçlere değil, dışarıda Türkiye'ye kötü emel besleyenlere indirilecek büyük bir tokattır. Kardeşler bu işin şakası yok. Devlet yönetimi, 78 milyonun yönetimi sorumluluk ister, ciddiyet ister."

Mitinge, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, AK Parti Artvin Milletvekili adayları İsrafil Kışla ve Vedat Kibar, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA