Başkan Üzülmez'den Yaşlı Ve Hasta Ziyareti

Kartepelileri iyi günde de kötü gününde de yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, hasta ve yaşlı ziyaretleri ile hemşehrilerine moral vermeye devam ediyor.

Başkan Üzülmez'den Yaşlı Ve Hasta Ziyareti
Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olamaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaşlı ve hasta ziyaretlerine büyük özen gösteriyor. Hasta ve yakınlarına moral veren ziyaretlerini ilçenin farklı köşelerinde gerçekleştiren Başkan Üzülmez’e koordinatörleri Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı, belediye meclis üyeleri Hikmet Çelebi, Kemal Bayraktar, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik ediyor.

Başkan Üzülmez ve beraberindekiler önceki gün de yaşlı ve hasta ziyaretleri kapsamında İfraziye’de Ali Kolaylı’yı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Mustafa Bengi’yi ve Suadiye Mahallesi’nde de Ahmet Eryılmaz’a acil şifa dileğinde bulundular. Hasta ve yaşlılarla sohbet eden Başkan Üzülmez ve beraberindekiler hasta yakınlarında da hastaların durumu hakkında bilgi aldılar. Hasta ve hasta yakınları kendilerine gösterilen ilgiden ve Başkan Üzülmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşma, onları önemsediklerini ve unutmadıklarını gösterme adına bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Üzülmez, ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerini yoğun çalışma temposu içinde periyodik olarak devam ettirdiğine dikkat çekti.
Kaynak: İHA