Üzülmez Mezuniyet Heyecanına Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki okulların mezuniyet törenlerine katılarak öğrencilerin ve velilerinin heyecanına ortak oluyor.

Üzülmez Mezuniyet Heyecanına Ortak Oldu
Kartepe Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ve 34 öğrencinin mezun olduğu törene katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, öğrencileri tebrik etti. Mezuniyet töreninde söz alarak ilçenin eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek adına eğitime ve eğitim kurumlarına destek vermeye devam ettiklerini belirten Başkan Üzülmez, “Bugün çok önemli bir gün. Velilerimiz ve çocuklarımız mezun olmanın mutluluğunu ve gururu yaşıyor. O mutluluk ve gurur hafızalardan hiç silinmeyecek. Çocuklarımız bugünden itibaren sorumluluklarının daha da artacağı yeni yol haritalarının ilk günlerindeler. Mezun olan kardeşlerimin yolları açık olsun. Yeni mezuniyetlerin sizlere ve ailenize, ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Başkan Üzülmez, konuşması ardından Kartepe Anadolu Lisesi okul birincisi Hilal Geniş, okul ikincisi Kübra İpek ve okul üçüncüsü Gizem Barçın ve ailelerine teşekkür belgesi ve plaketlerini takdim etti.
Kaynak: İHA