HASSİAD'dan Elmadağ'da Toplantı

Hasanoğlan Sanayici ve İşadamları Derneğince (HASSİAD) Elmadağ'da düzenlenen toplantıda, yeni yatırımlar ve iş imkanları ele alındı.

HASSİAD'dan Elmadağ'da Toplantı
HASSİAD Başkanı Süreyya Çetin Tekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Başkanı Veli Sarı Toprak, İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Akyürek, Ankara Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet Doğanlar, Akyurt Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Tekin Çelik ve Ankara Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Hacı Ali Yücel ile bazı sanayici ve iş adamları katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şahin, "Siz sanayicileri bölgemizde görmek, bizim için çok önemli. Sizler ülke ekonomisinin lokomotifisiniz. Bunun için bize düşen, sanayicilerin önünü açarak yatırım yapmalarını kolaylaştırmaktır. Biz bu konuda elimizden gelen her imkanı kullanarak iş adamlarımıza yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

Akyürek ise "Federasyon olarak sanayicileri yerinde ziyaret ederek birbirimizle iş birliği yapma olanaklarını inceliyoruz. Esas amacımız, oluşturduğumuz iş birlikleriyle yeni yatırım imkanları araştırmaktır" dedi.

Toplantıda, yeni yatırımlar ve iş imkanları ele alındı.

Kaynak: AA