Haluk Levent Öğrencilerle Buluştu

Anadolu Rock Müziğinin sevilen sanatçısı Haluk Levent, konser için geldiği memleketi Adana’da davet üzerine Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret edip liseli öğrencilerle sohbet etti.

Haluk Levent Öğrencilerle Buluştu
Kendisini çiçeklerle karşılayan genç hayranlarıyla kucaklaşan Haluk Levent, "Sosyal sorumluluklarınızı unutmayın" diyerek onlara öğütler verdi.

Adana Bahçeşehir Koleji Kampüsü sinama salonunu dolduran liseli öğrencilerle sohbet eden Haluk Levent, sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili bir soru üzerine, “Ben kafamdan ne geçiyorsa onu olurum. Zaten sosyal sorumluluk da insanın kendi elinde. Bana hiçbir zaman ‘Şunu yapar mısın’ demediler. Hep ben gidiyorum. Sosyal sorumluluk içinizden gelmeli. Siz de sosyal sorumluluklarınızı unutmayın" diye konuştu.

Erkin Koray, Cem Karaca ve Barış Manço gibi sanatçıları dinleyerek büyüdüğünü ifade eden Haluk Levent, Adana Bahçeşehir Koleji 9-A sınıfı öğrencisi Utku Güzelgül ile düet yaptı. Levent, "Sizlerle birlikte olmama vesile olan Müzik Öğretmeniniz Özge Kurşun’a teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA