Gazeteci Erdoğmuş, Mezarı Başında Anıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden gazeteci Burak Erdoğmuş, mezarı başında anıldı.

Gazeteci Erdoğmuş, Mezarı Başında Anıldı
Garipler Mezarlığı'ndaki anma programına, Eroğmuş'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Pınar, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve gazeteciler katıldı.

Büyük Cami imamı Muammer Ceyhan ve müezzin Lütfullah Tekin'in okuduğu duanın ardından Erdoğmuş'un mezarına karanfil bırakıldı.

Kaymakam Gül, Anadolu Ajansı için haber üreten serbest haberci Kemal Erdoğmuş'un oğlu Burak Erdoğmuş'u şahsen tanımadığını ancak Şarkışla halkından hakkında hep iyi şeyler duyduğunu belirterek, "Allah Rahmet eylesin, ailesinin başı sağ olsun Allah sabır versin acı bir olay, genç yaşta hiç beklenmedik bir anda aramızdan ayrıldı mekanı cennet olsun" dedi.

Belediye Başkanı Oğuz ise gazeteci Burak Erdoğmuş'un örnek bir genç olduğunu ve ani ölümünün ailesini olduğu kadar kendisinin de derinden üzdüğünü söyledi.

Oğuz, "Burak'ı zaten çocukluğundan beri biliyorum, Biz bu kadar üzüldüysek anne ve babasını düşünmek istemiyorum Allah onlara büyük sabır versin" diye konuştu.

Erdoğmuş'un ailesi anma programına katılanlara Yasin'i Şerif kitapları dağıtarak kendilerini bu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA