Başkan Muhtarlarla Mahalleleri Gezdi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Azmimilli, Burhaniye, Aziziye, Şerefiye ve Nusrettin Mahallesi muhtarlarıyla birlikte Düzce turuna çıkarak mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını yerinde inceledi.

Başkan Muhtarlarla Mahalleleri Gezdi
Aziziye Mahalle Muhtarı Aydın Koç, Azmimilli Mahalle Muhtarı Ruhi Taşdemir, Burhaniye Mahalle Muhtarı İsmail Tanışman, Nusrettin Mahalle Muhtarı Emin Saylık ve Şerefiye Mahalle Muhtarı Aziz Şahin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, mahalle muhtarlarıyla birlikte Düzce’de inceleme gezisine çıktı.

Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını muhtarlarla birlikte yerinde tespit eden Başkan Keleş, Aziziye Mahallesi’ne oyun parkı, Burhaniye ve Şerefiye Mahallesi’ne birer muhtarlık binası, Azmimilli Mahallesi’ne ise muhtarlık binasıyla birlikte bir park sözü verdi. Azmimilli Mahallesi’nde başlayan Küçüksu Parkı Projesi’ni de yerinde inceleyen Başkan Keleş, yıkılan Verem Savaş Dispanseri’nin bulunduğu alanın da Küçüksu Park Projesi’ne dahil olacağını söyledi.

Başkan Keleş, genişleyen park alanında bir nikah salonunun da yer alacağını ifade ederek "Küçüksu Parkı, farklı türde ağaçların yer aldığı yeni yeşil alanlarıyla, yürüme parkurları ve seyir teraslarıyla Düzce’nin önemli ihtiyaçlarını karşılayan bir sosyal alan haline gelecek" dedi.

Kaynak: İHA