Üzülmez'den Yeni Sağlık Tesisi Müjdesi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni sağlık tesisi ile bu konudaki bir eksikliği daha çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Üzülmez'den Yeni Sağlık Tesisi Müjdesi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Kartepelilerin mesai saatleri dışında da ihtiyaç duyduğu rutin sağlık müdahalelerinden faydalanması için sağlık kabini ilçede kurulacak. İlk sağlık kabininin yerinin belirlendiğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede ücretsiz sağlık hizmeti noktasında eksikleri de gidermeye başladıklarını kaydetti.

Başkan Üzülmez, “Karatepe, Arslanbey, Şefkatiye ve Rahmiye Mahalle sakinlerine hitap edecek, özellikle mesai sonrası ihtiyaç duyulan rutin sağlık müdahalelerinin yapılması için sağlık kabinimizi pek yakında açıyoruz. Şu an yeri belirlendi. Herkesin ulaşabileceği, otobüs güzergahında olan bir bölgede Arslanbey Stadımızın hemen yanı başında halkımıza hizmet verecek olan binamız, yakın zamanda faaliyete sokulacak. Bu doğrultuda idari çalışma devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde vatandaşlarımızın sağlık hizmeti alabilecekleri bu tesis, Kartepeli vatandaşlarımızın ücretsiz faydalanabileceği bir yer olacak. Ve bu hizmet Kartepe Belediyemiz tarafından sağlanacak. Kartepe Belediyesi olarak değerli hemşerilerimizin hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanlarında olmaktayız, bu anlayışla da hizmet etmeye devam ediyoruz. ‘Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır’ anlayışını kendimize ilke edindik bu doğrultuda hizmet sağanağına devam edeceğiz inşallah” dedi.

Kaynak: İHA