Sulakyurt'ta Mezuniyet Heyecanı

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Sulakyurt'ta Mezuniyet Heyecanı
Okulun bahçesinde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Harun Kazez, ilçede eğitime verilen destek sayesinde öğrencilerin başarılarının çok önemli bir seviyeye yükseldiğini söyledi.

Kazez, okulun acil tıp teknisyenliği bölümünden 11, hemşirelik bölümünden ise 12 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Okulumuz bu yıl 22. mezunlarını verdi. 4 yıllık eğitimlerini tamamlayarak diplomalarını almaya hak kazanan öğrencilerimizin başarılı olmasında büyük emekleri olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Hepimiz makamlarımızı mezun ettiğimiz öğrencilere bırakacağız. Öğrencilerimizin üniversitelerde çeşitli başarılar elde ederek aynı sevinç ve heyecanları yaşamalarını istiyoruz. Gelecek nesil olarak daha çok çalışmamız ve ilerlememiz gerekir. Bunu gerçekleştirdiğimizde ülkemizi bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir ülke haline getirmiş oluruz. Bu azmi ve şevki hepinizde görüyorum."

Belediye Başkanı İsmail Bildik de ilçede bundan böyle eğitimin daha üst düzeylere yükselmesi için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Program, okul birincisi Büşra Özcan'ın konuşması, bayrak ve flama teslimi, meslek andı, diplomaların dağıtılması ve kep fırlatma töreninin ardından son buldu.

Kaynak: AA