MHP Kanaat Önderleri İle Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, kanaat önderleri buluşmasında iktidar seferberliği çağrısında bulundu.

MHP Kanaat Önderleri İle Bir Araya Geldi
MHP Genel Merkezi Gün Sazak Kongre Merkezi’nde partisinin kanaat önderlerinin buluşmasında konuşan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, “Ankara’mızda bir büyük buluşmayı gerçekleştirerek camiamızdaki birlik ve beraberliğimize güzel bir mühür vurmanın sevincini yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkesinin varlığı, devletinin bekası, milletinin birlik ve beraberliğini savunan, değerlerini yaşatan ve değerlerinin yönetimine talip olan 46 yıllık bir çınardır. Bir büyük seferberlik içinde bu ulu çınarı iktidara taşımak için omuz omuza çalışıyoruz. 7 Haziran akşamında da inşallah devlet idaresini Milliyetçi Hareket’in iktidarına kavuşturacağız” dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, şöyle devam etti:

“Bugüne kadar Ankara’da önemli görevler yapmış, özellikle seçim tecrübesi olan kanaat önderlerimize büyük görevler düşüyor. Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz ama Pazar gününe kadar daha fazlasını istiyoruz. Allah’ın izniyle milletimiz 7 Haziran’da iktidar mensuplarına dersini verecek, bugün var olan AKP denen güç 8 Haziran sabahı Allah’ın izniyle olmayacaktır. Seçime saatler kala MHP’nin iktidarına emin adımlarla yürüyoruz. Bunun için herkesi 7 Haziran Pazar günü sandık seferine çağırıyor, iktidar seferberliğimizi ilan ediyorum. Bunun için de sizlere inanıyor ve güveniyoruz.”

Toplantıya il ve ilçe teşkilatlarında görev yapan başkanlar, Ülkü Ocakları’nda görev yapan başkanlar, aday adayları, eski belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın kollarının il ve ilçe başkanları, taş medreseli ülkücüler, kamu sendika ve derneklerinde görev yapan başkanlar ve temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA