Karaman'da MHP'liler Ali Kınık Ve Ahmet Şafak'la Coştu

Karaman’da Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca düzenlenen konserde sahne alan Ali Kınık ve Ahmet Şafak, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Karaman'da MHP'liler Ali Kınık Ve Ahmet Şafak'la Coştu
Kazımkarabekir Spor Salonu’nda gerçekleşen konsere MHP Karaman İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, MHP Karaman Milletvekili adayları Mehmet Ural ve Mehmet Alagöz ile Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Latif Pulcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Latif Pulcu, “Kokuşmuş toplum düzeninde ülkücüler, ahlak ve dürüstlük timsali olarak ayakta kalan yegane topluluk olmak zorundadır” dedi.

Konuşması sık sık slogan ve tezahüratlarla kesilen Pulcu, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi, hepiniz birer Türk bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin, yere düşürmeyin. 2 Haziran 2015, şahsımın görevi devir aldığının birinci yılıdır. Bir yıl boyunca sancağı bir adım daha ileriye götürmek için canla başla gece gündüz demeden çalıştık. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan başta ocak yönetimim olmak üzere lise, üniversite teşkilatlarıma, yiğit bozkurtlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu bir yılda ocağımıza maddi manevi destek veren ve bu güzel gecenin hazırlanmasına katkı sağlayan parti başkan ve yöneticilerimize, taş medreseli ve tüm ülkücü büyüklerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz da, Türk milletinin Ötüken’den başlayan yürüyüşünü işaret ederek engelleri aşmaları gerektiğini söyledi.

Yılmaz konuşmasının devamında, "Türk milleti Ötüken’den Malazgirt’e yürümüş vatan kazanmıştır. İstanbul’dan kıtalara yürümüş destan yazmıştır. Sultan Alparslan yürümüş Anadolu vatan olmuştur, Fatih Sultan Mehmet yürümüş Constantin İstanbul olmuştur, Karamanoğlu Mehmet Bey yürümüş Türkçe dil olmuştur, Kazım Karabekir Paşa yürümüş kafir kaçacak delik aramıştır, Mustafa Kemal yürümüş düşman denize dökülmüştür. Şimdi yürüme sırası bizdedir. Şimdi ileri atılma, yüreklice görevimizi yerine getirme görevi bizimdir. Allah için yürüyeceğiz kafire kabus yaşatacağız, mazlumlar için yürüyeceğiz zalimleri ezip geçeceğiz. Yürüyün ey Karamanlı kardeşlerim fetih günü bugün, yürü ey aziz milletim muzaffer sabahların şükür duası yakın. Yürürken engelleri görüyoruz, önümüze kazılan hendekleri geçiyoruz, provokasyonları geçiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi doğru yolundan emin yürüyüşünden taviz vermez veremez. 46 yıldır zulme ortak olmadık zulme diz çökmedik. Kula kulluk etmedik nefsimize yenilmedik. Allah’ın huzurundan başka hiç bir yerde eğilmedik" dedi.

Milletvekili adayları Mehmet Ural ve Mehmet Alagöz’ün de konuşma yaptığı konserde, “MHP düşerse Türkiye düşecektir, Türklük uçuruma yuvarlanacaktır. Buna izin veremeyiz. Teslimiyete rıza gösteremeyiz. Soysuzlara, sövenlere Türkiye’yi bırakamayız’’ çağrısı yapıldı. Konuşmaların ardından sanatçı Ali Kınık ve daha sonra Ahmet Şafak sevilen parçaları ile Karamanlılara unutulmaz dakikalar yaşattı. Vatandaşların sıklıkla eşlik ettiği parçaların okunduğu konser, gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.
Kaynak: İHA