Fotoğraflarla Beşiktaş Sergisi Beğeni Topladı

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş; 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu, Fotoğraflarla BJK Tarihi ile Okullar Arası Şiir ve Resim Yarışması Sergisi açılışına katıldı.

Fotoğraflarla Beşiktaş Sergisi Beğeni Topladı
Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı ve Süleyman Seba Sezonu nedeniyle; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren eserler, ÇTSO Çanakkale Evi’nde halkın beğenisine sunuldu.

Açılışa; İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom, “Bu etkinlikleri yapmamız için bizlere yardımcı olan Sayın İl Dernekler Müdürüne bu serginin olmasında okullar arasında irtibata geçilmesinde yardımcı olan Sayın İl Milli Eğitim Müdürü’ne çok teşekkür ediyorum. Bizler çocuklarımızı sokakta değil, eğiterek, bilinçlendirerek iyi bir birey olmalarından yana çabalıyoruz” dedi.

Fenerbahçeli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, “Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaşlılar Derneği’ni böylesine güzel faaliyetler organize ettikleri için tebrik ediyorum. Yapılan yarışma ile de öğrenciler arasında Beşiktaşlılık farkındalığı yaratıldı. Süleyman Seba’yı emsaline az rastlanan başkanlıktan öte bir insanlık abidesi olarak düşünüyorum. Bizler yalnızca aracıyız. Öğrencilerime, katkı veren öğretmen ve idarecilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilerek sergi gezildi.
Kaynak: İHA