Eski MHP Milletvekili Çelik'in İstifası

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, parti üyeliğinden istifa eden eski milletvekili Kemal Çelik'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, partide çaycıdan genel başkana kadar herkesin Kemal Çelik'e sahip çıktığını, MHP'nin Çelik'i üç defa belediye başkan adaylığı ile ödüllendirdiğini belirtti.

Gerek belediye başkan adaylıkları gerekse milletvekili adaylığı döneminde bütün güçleri ile arkasında durarak gece gündüz demeden sahada çalıştıklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"Ancak bu seçim döneminde aday olamamanın verdiği koltuk merakı ve makam hırsı ile ne yapacağını bilmez bir hale gelmiş, partimizden istifa etmiştir. Yolu açık olsun. Gerek ben gerekse teşkilat mensubu arkadaşlarımız, zihninin arkasında başka planlar yaparak bir makama talip olanların, sonra da o makama gelemeyince bırakıp gidenin arkasından üzülmeyiz. İstifası kayıp değil, aksine parti tabanımıza bir sinerji katmıştır. Sadece şunu söylemek isterim ki kendisi için gece gündüz demeden eşinden, işinden ve aşından fedakarlık eden binlerce ülkücü kardeşimizin vebali üzerindedir. Onların helalliğini nasıl alacağını merak ediyorum."

Kaynak: AA