Kaymakam Sonel, Ev Sözünü Yerine Getirdi

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Tepecik Mahallesinde yıkık ve harabe haldeki evinde zor şartlarda tek başına yaşamaya çalışan 81 yaşındaki Mehmet Karaca, Kaymakamlıkça yaptırılan yeni evine kavuştu.

Kaymakam Sonel, Ev Sözünü Yerine Getirdi
Haftalık mahalle buluşmaları kapsamında yapılan ziyaretler ile özellikle yetim ve öksüzlerin yanı sıra engelli ve bakıma muhtaç, kimsesi bulunmayan vatandaşları tespit edip, kayıt altına aldıran ve “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projesi” ile ilçe genelinde engeli olan bin 24 vatandaşa ulaşan Kaymakam Tuncay Sonel, Tepecik Mahallesi ziyaretinde rastladıkları yıkık ve harabe halde ki evde tek başına yaşamaya çalışan 81 yaşındaki Mehmet Karaca’nın durumunu görünce çok üzülmüş ve kendisine en kısa sürede yeni bir ev yaptırma sözü vermişti. Kaymakam Sonel verdiği sözü tutarak, yaşlı ve kimsesiz Mehmet Karaca’ya yaptırılan evi beraberinde Stajer Kaymakam Yavuz Kartal ve Tepecik Muhtarı Rafet Dindar ile ziyaret ederek, hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de incelemelerde bulundu.

Kaymakam Sonel, “Devletimizin ve hayırseverlerimizin katkılarıyla bu tür ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını Onlara göstermeye gayret ediyoruz. Bu ve buna benzer desteklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA