Gömeç Kaymakamı Yavuz Gümüşhane'ye Tayin Oldu

Balıkesir’in Gömeç ilçesinin başarılı Kaymakamı Naif Yavuz kendi talebiyle mecburi doğu görevini yapmak için Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine tayin oldu.

Gömeç Kaymakamı Yavuz Gümüşhane'ye Tayin Oldu
11 yıldan bu yana Türkiye’nin çeşitli yerlerinde mülki amir olarak görev yapan Naif Yavuz’un Kelkit’e tayin edilmesi ise ilçede üzüntüyle karşılandı.

Geçtiğimiz yıl Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’ın Ankara’ya Vali Yardımcısı olarak atanmasının ardından yaklaşık 1 yıl boyunca Ayvalık Kaymakamlığına da vekalet eden Naif Yavuz’un Gömeç’te özellikle yoksulların yardımına Hızır gibi koştuğu bildirilirdi.

7 Haziran genel seçimleri öncesinde memleketi Muş’tan milletvekilliğine aday adayı olan ancak vekil adayı olamayınca da Gömeç’teki Kaymakamlık görevine yeniden dönen Naif Yavuz, 2012 yılında Irak sınırında 35 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından Uludere Kaymakamı olarak başsağlığı amacıyla gittiği bölgede linç edilmekten son anda kurtulmasıyla da ülke gündeminde uzun süre yer bulmuş ve Uludere’nin ardından tayin edildiği Gömeç’te ilçe halkıyla bütünleşmeyi başarmıştı.

Kaymakam Yavuz’un yeni görevine Ramazan Bayramı sonrasında başlaması bekleniyor
Kaynak: İHA