Trabzon'da İş Dünyası Ve Bürokrasi TÜMSİAD'ın İftarında Buluştu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği iş adamlarının ve Trabzon bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon'da İş Dünyası Ve Bürokrasi TÜMSİAD'ın İftarında Buluştu
Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı mahallesindeki bir restoranda gerçekleşen iftar programına TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca’nın yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Kanca, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Davut Çakır, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, TÜMSİAD Trabzon şubesi üyeleri, iş adamları ve davetliler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, iftara katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür ederken, dünyada yaşanan olumsuzluklara değindi.

İslam coğrafyasında karışıklıklar olduğunu ve bu mübarek günlerde Müslümanların zulüm gördüğünü ve buna dünyanın seyirci kaldığına dikkat çeken Atmaca, “Ülkemiz dünyanın stratejik bir yerinde ve Trabzon olarak gerçekten çok güzel çok huzurlu bir coğrafyadayız. Dünyada yaşanan bu olaylardan dolayı buruk bir ramazan geçirmekteyiz. Ülkemizin ekonomik olarak istikrara ihtiyacı vardır. İstikrarın devamı ve ülkemizin bu coğrafyada ve dünyada söz sahibi olabilmesi için biz işadamlarına büyük görevler düşüyor. Biz istiyoruz ki bu zulümler dursun. İslam coğrafyasında kan akmasın hep birlik içerisinde hem de iş dünyası olarak daha fazla hizmet daha fazla katma değer üretelim. Ülkemize fayda sağlayalım” dedi.

Kaynak: İHA