Kaynarca'nın Grup Yollarına Sıcak Asfalt

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin tamamında başlattığı yeni sezon asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kaynarca'nın Grup Yollarına Sıcak Asfalt
Daha önce Alifuatpaşa ve Geyve’de kapsamlı bir çalışma başlatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bölgeye 15 bin ton asfalt atmıştı. Etap etap gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Kaynarca’da sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Kaynarca’nın ardından çalışmaların Sapanca’da devam edeceğini ifade etti.

Kaynarca grup yollarında başlatılan çalışmalar ile ilgili bilgiler de veren Oktar, “Kaynarca Yeşilova ve Büyükyanık Mahalleleri arasındaki toplamda 4 bin 500 metre uzunluğundaki grup yollarını asfaltlıyoruz. Çalışmalarımızın büyük bir bölümü tamamlandı. Bölgede başlattığımız çalışmalar sonunda grup yollarını 5 bin tonluk sıcak asfaltla buluşturmuş olacağız. Asfalt konusunda oldukça verimli bir sezon geçiriyoruz. İnşallah Kaynarca’nın ardından çalışmalarımız Sapanca’da devam edecek” diye konuştu.

Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Kaynarca mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda grup yollarına asfalt sözü vermişti. Biz de Fen İşlerine bağlı ekiplerimizle derhal çalışmalarımızı başlattık. Bölgede kapsamlı bir asfalt hamlesi gerçekleştirdik. İnşallah çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımız ve Kaynarca’ya hayırlı olsun.”
Kaynak: İHA