Jandarma Soyguncuları Çaldıkları Sigaralardan Yakaladı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun marketini yüzlerini maskeyle kapatarak silah zoruyla soyan 3 zanlı, jandarmanın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz salı günü Ödemiş- Beydağ Karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri maskeli ve silahlı 3 kişi, satış görevlisinin üzerinde bulunan 3 bin 600 lira ile raflardaki sigaraları alarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, market görevlisinin eşkalini verdiği şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

- Şüphelilerden biri uyuşturucu operasyonunda yakalandı

İlçede gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan K.M'nin akaryakıt istasyonundaki marketi yağmalayan kişilerden birinin eşkaline uyduğunu tespit eden ekipler, zanlının cebindeki sigara paketini kontrol etti.

Sigara paketindeki seri numaralarının akaryakıt istasyonundan çalınan sigaralarla örtüştüğünü belirleyen ekipler, K.M'yi gözaltına aldı.

Şüphelinin ifadesi doğrultusunda belirlenen diğer zanlılar M.G. ve H.B. de olayda kullanıldığı iddia edilen iki av tüfeğiyle yakalandı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: AA