İftar Programlarında Gönüller De Bir Dualar Da

Ankara’nın göz bebeği olan Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi’nde her akşam bir iftar programı var. Mütevazı bir şekilde gerçekleşen iftar programlarının son konukları, Aktaş ve Plevne Mahallesi sakinleri oldu. Başkan Veysel Tiryaki, Altındağlı hemşehrilerini bir kez daha kucakladı ve gönüller bir kez daha huzurla doldu. İftar öncesi misafirlerinin tek tek elini sıkan Başkan Tiryaki: “Bu mübarek ay, herkese bereket getirsin” dedi.

İftar Programlarında Gönüller De Bir Dualar Da
Ramazan Ayı’nda Altındağ’da gönüller de bir dualar da. Başkan Tiryaki ile birlikte her akşam oruç açan Altındağlı vatandaşlar, oldukça mutlu. Sıcak ve samimi sohbetlerin yükseldiği Ulucanlar Cezaevi’nde komşuluk ilişkileri de daha sağlam bir hale geliyor. Altındağlılar ise “Bize değer veren bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız” görüşünde birleşiyor.

BAŞKAN TİRYAKİ “BU SOFRALARDA PAYLAŞIYORUZ”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, hemşehrilerine“Sizlerle beraber aynı sofrayı paylaştığım için çok mutluyum” diye seslendi. Altındağ’da büyük bir aile olduklarına dikkat çeken Başkan Tiryaki, elele verdikleri takdirde tüm zorlukların üstesinden geleceklerini vurguladı. Başkan Tiryaki, hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit mesafede yaklaştıklarının altını çizerek “Paylaşmanın en somut örneklerine bu sofralarda tanıklık ediyoruz” dedi.

Altındağlı hemşehrilerine iyi temennilerde de bulunan Başkan Tiryaki sözlerini şöyle tamamladı: “Herkesin evinde yiyecek bir lokma ekmeği içecek bir tas çorbası olmasına rağmen kalkıp buralara kadar geldiniz. Hepinizin ayaklarına sağlık… Mevlam attığınız her adım başına sevap yazsın.”
Kaynak: İHA