Başaran Mahallesi Şuyulandırma İşlemlerinde Sona Yaklaşıldı

Kartepe Belediyesi, Arslanbey Başaran mahallesinde bulunan 61 hektarlık alandaki şuyulandırma işlemlerinde sona yaklaştı.

Başaran Mahallesi Şuyulandırma İşlemlerinde Sona Yaklaşıldı
Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; 27 Nisan 2015 tarihi ile 29 Mayıs 2015 tarihleri arasında askıya alınmış olan, Arslanbey Başaran mahallesindeki 61 hektarlık arazinin şuyulandırma çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü konuya ilişkin açıklamalarda, “350 adet konut ve ticaret parseli, 4 adet kültürel tesis alanı, 1 adet sağlık tesis alanı, 1 adet okul alanı, 1 adet cami alanındaki, parklar ve imar yollarından oluşan bölgede yapılan şuyulandırma işlemlerine, toplam 52 adet talep ve itiraz dilekçesi tarafımıza iletilmiştir. Dilekçeler ön inceleme yapılarak talep konularına göre tasnif edildikten sonra Belediyemiz Encümenince karara bağlanacaktır. Encümen kararından sonra talepler ve itirazlara ilişkin, ilgililerine yazılı bilgi verilecektir. Bölgenin kadastro kontrolleri ve tapu tescil işlemleri en kısa zamanda tamamlanarak tapu dağıtımı yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA