Ödemiş Anaokulunda Oyun Evi

2014-2015 eğitim öğretim yılının bitmesi öğrencilerin yaz tatillerine başlaması ile birlikte Ödemiş Anaokulu bahçesine ahşap oyun evi kuruldu.

Ödemiş Anaokulunda Oyun Evi
Yaz anaokulu öğrencileri ile yaz aylarında da okul öncesi eğitim faaliyetlerini sürdüren Ödemiş Anaokulu öğrencilerinde oyun evi heyecanı yaşanıyor. Okul bahçesine çok önem verdiklerini vurgulayan okul müdürü Mahmut Altay, “Ne yazık ki çocuklarımız son yıllarda apartman dairelerinde, dört duvar arsına sıkışıp kaldılar. Güvenlik vb. nedenlerden dolayı çocuklarımız ev içerisinde günlerini geçirmeye başladılar. Kapı önü oyunları geleneksel oyunlarımız ne yazık ki unutulmaya yüz tuttu. Bizler Ödemiş Anaokulu olarak ev içerisine hapsolan çocuklarımızı okullarda da dört duvar içerisine hapsetmektense okul bahçemizi derslikler halinde düzenlemeye başladık. Satranç köşesi, boyama ve okuma alanları kum havuzları öğrencilerimizin hem açık havada oynayıp hem de öğrenmeleri için dizayn edildi." dedi.

Böylece bahçeye bir ahşap oyun evi kurduklarını belirten Altay, "Çocuklarımız oyun evinde hoşça vakit geçirdiler. Yaz okulu öğrencilerimiz içinde güzel bir etkinlik alanı oluşturmuş olduk.” diye konuştu.

Kaynak: İHA