İzmir'de Çiftçiyi İşçisinin Öldürdüğü İddiası

İzmir’in Menemen ilçesinde 17 gündür kayıp olan çiftçinin cesedi bulunurken, çiftçinin yanında çalışan işçinin cinayeti itiraf ettiği ve parasını alamadığı için çiftçiyi öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Çiftçi Serhad Dinçel (48), yanında çalıştırdığı işçisi E.E. ile birlikte Camikebir Mahallesi Uluyol Mevkii Çanakkale Asfaltı üzerinde bulunan tarlasını sulamak için 8 Haziran günü evden çıktı. Dinçel aynı gün saat 11.00 sıralarında ailesiyle telefon görüşmesi yaptıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamadı. Durumun bildirilmesiyle harekete geçen Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Serhad Dinçel’i en son gören kişi olan işçi E.E.’nin ifadesine başvurdu. İddiaya göre, E.E. ifadesinde, tarlada çalışırken Dinçel’e telefon geldiğini ve bu telefon üzerine Çanakkale Asfaltı’na çıktığını, sonrasında bir daha kendisini görmediğini söyledi.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye alarak çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonrası Dinçel’in cesedi dün akşam saatlerinde tarlasındaki bağ evinin bahçesinde gömülü olarak bulundu. Yapılan incelemede Dinçel’in kafasından tüfekle vurulduğu belirlendi. Polis, şüpheli olarak E.E.’yi tekrar aramaya başladı.

E.E.’nin Kuşadası’ndan İzmir’e geldiğini belirleyen polis, otoban girişinde E.E.’ye ait aracı durdurdu. E.E.’nin sorgusunda, alacağı olan parayı vermediği için Dinçel’i öldürdüğünü itiraf ettiği ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA