CHP'li başkan kadın mühendisi dövdü

Silivri Belediyesi'nde mühendis olarak çalışan Özdilek, kendisini darp ettiğini öne sürdüğü Belediye Başkanı Işıklar hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP'li başkan kadın mühendisi dövdü
İstanbul'da Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kadına şiddetle suçlanıyor. Silivri Belediyesi'nde mühendis olarak çalışan kadın memur Gülnihal Özdilek'i darp ettiği iddiası ilçede tepkilere neden oldu. 2006'da eski Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan döneminde belediyede işe başlayan Özdilek, Işıklar hakkında kendisini darp ettiği iddiasıyla Silivri Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

HASTANEDEN RAPOR
Süreç, belediyede elektrik mühendisi olarak görev yapan Özdilek'in, Işıklar'ın başkan seçilmesinden sonra Park Bahçeler Müdürlüğü'ne atanmasıyla başladı. Bir darp olayıyla alevlendi. Özdilek, mühendis olmasına rağmen, Işıklar'ın kendisini farklı bir birime atamasını yargıya taşıdı ve göreve iade davası açtı. Üç kez görev yeri değiştirilen, üçünde de iade davası açarak kazanan Özdilek, son olarak "Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar beni darp etti" diyerek karakola gitti. Silivri Devlet Hastanesi'ne gönderilen Özdilek'in kollarında ve vücudunda darp izlerine rastlandı. Aldığı raporla birlikte Işıklar hakkında Silivri Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Özdilek, "Memur olduğum için açıklama yapamam. Yaşananlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulundum" demekle yetindi. Yaşananlar ise ilçede tepkilere yol açtı.