Korgan Kaymakamlığı 122 Öğrencinin Hayalini Gerçekleştirecek

Korgan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan 'Onların da hayalleri gerçek olsun, ben mutluysam onlar da mutlu olsun' projesi kapsamında 122 yetim veya öksüz öğrencinin gerçekleştirilmesini istediği üç hayalinin gerçek olacağı bildirildi.

Korgan Kaymakamlığı 122 Öğrencinin Hayalini Gerçekleştirecek
Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yetim ve öksüz çocukların hayal dünyasında özlemini kurduklarını maddi isteklerinin proje kapsamında temin edileceğini söyledi.

Ramazan gününde böyle güzel bir projeye imza attıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kaçmaz, Korgan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürüttüğü proje kapsamında ilk olarak, ilçedeki okullarda öğrenim gören 122 yetim veya öksüz öğrencinin belirlendiğini belirtti.

Hayallerin Ramazan Bayramı'ndan önce 122 yetim ve öksüz öğrenciye ilçedeki kurum amirleri, esnaflar ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilerek ulaştırılacağını ifade eden Kaçmaz, şunları kaydetti:

"Belirlenen öğrencilerden okul rehber öğretmenleri aracılığıyla, sahip olmak istedikleri üç hayali bir kağıda yazdırıldı. Son olarak yapılan kurada kimin hangi öğrencinin hayalini gerçekleştireceği belirlendi. Öğrencilerin hayallerini süsleyen bu istekleri belirlenen kurum amirleri, esnaflar ve vatandaşlar tarafından öğrencilere bayram öncesi ulaştıracak. Özellikle çocukların hayallerine kavuştuklarının da takipçisi olacağımıza söz veriyor ve projeye destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA