Bolu Valisi Aydın Baruş, Öksüz Ve Yetim Çocuklarla Oruç Açtı

Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş Göynük ilçe merkezinde ve köylerinde bulunan öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelerek birlikte iftar açtı.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Öksüz Ve Yetim Çocuklarla Oruç Açtı
İftar sonrası çocuklar ile pastaneye giden Vali Baruş “Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğudur” diyerek bir istekleri ve sıkıntıları olduğunda en yakınlarından başlayarak devlet görevlilerine iletmelerini istedi. Ramazan Ayı’nda genelde Bolu Merkez ve ilçelerde hem ev ziyaretlerinde bulunacağını hem de öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelerek birlikte iftar açacaklarını belirten Bolu Valisi Aydın Baruş, eşi Nahigan Baruş ilk olarak Göynük ilçesine giderek burada öksüz ve yetim çocuklar ile birlikte iftarlarını açtılar. Göynük Paşazade Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş, Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ile eşi Gülten Çetin, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, ilçe merkezi ve köylerinde bulunan 16 yetim ve öksüz çocuk ile aileleri katıldı.

İftar öncesi Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş çocuklar ile bir süre sohbet etti ve okula gidenlere karnelerini sordular. Samimi bir şekilde gerçekleşen sohbetin ardından iftar yemeğine geçildi. Yemeğin ardından çocuklar ile birlikte bir pastaneye giren Vali Baruş, eşi Nagihan Baruş çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Burada da çocuklarla sohbet eden Vali Baruş, “Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğudur. Eşim ile birlikte sizleri ziyaret ederek bir arada olmak istedik. Umarım hem eğitim hayatınızda hem de normal yaşamınızda büyük başarılara imza atarsınız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA