İZAYDAŞ Ailesi İftarda Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ın yönetici ve çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

İZAYDAŞ Ailesi İftarda Buluştu
Ailelerin bu yıl da yoğun ilgi gösterdiği Antikkapı Restoran’daki iftar öncesi salonu selamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken Genel Müdür Muhammet Saraç da “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

İftar programında ayrıca 5, 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlar için plaket töreni düzenlendi.

İZAYDAŞ’ın her yıl Ramazan ayının ilk cuma akşamı düzenlediği iftar organizasyonuna katılım yoğun oldu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş ve Doğan Erol, Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahin, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler, Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı, İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, İZAYDAŞ yönetim ve denetim kurulu üyeleri, TES-İŞ Sendikası Adapazarı şube yöneticileri, İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcıları ve birim müdürleri, çalışanlar ve ailelerinden oluşan yaklaşık 800 kişi birlikte iftar yaptı.

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada, katılım sağlayan tüm çalışan ve ailelerine teşekkür etti. Başarının iyi bir aile düzeni ile bağlantılı olduğunu belirten Saraç, “Büyükşehir belediyemiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız, sendikamız ve taşeronlarımız ile hepimiz büyük bir aileyiz” diye konuştu.

İftar programında İZAYDAŞ yönetimi, çalışanların yıl dönümlerini küçük birer hatıra ile yeniden hatırladı. İZAYDAŞ’ta 5, 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlara plaketleri İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile birlikte verildi.

Kaynak: İHA