Başkan Tirkayi, Altındağ'a Yeni Parklar Kazandırmaya Devam Ediyor

Altındağ için hiç durmadan çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’a yepyeni parklar kazandırmayı sürdürüyor.

Başkan Tirkayi, Altındağ'a Yeni Parklar Kazandırmaya Devam Ediyor
Ocak ayında coşku dolu ancak mütevazi bir törenle temelleri atılan park projeleri hızla ilerliyor. 6 parkın yapımı devam ederken, 2 mahallede daha yeni park projelerinin startı verildi.

Altındağ’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ettiklerini kaydeden Tiryakı, “Yıllardır Altındağ’ın gecekondularında yaşayan Altındağlıların modern konutlarla, yeşil alanlarla dünya başkentlerine yakışır bir çevrede yaşaması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

DEV PARKLARIN SAYISI 38 OLDU

Çamlık, Gülpınar, Alemdağ, Plevne, Gültepe Mahallesi ile Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahalleleri’nin birleştiği alanda yapılan parklardan bir kısmı tamamlanırken, bir kısmında ise son noktaya gelindi. Yapımı devam eden parkların çalışmaları hızla ilerlerken bunlarla birlikte iki yeni parkın daha inşaatına başlandı. Feridun Çelik ve Karacaören mahallelerindeki parklarda çalışmalar hızla devam ediyor. Gülpınar, Alemdağ ve Gültepe (Çinçin) Mahallesi’ne yapılan parklar tamamlandı, açılış için gün sayılıyor. Plevne, Çamlık ile Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahalleleri’nin birleştiği alana yapılan parkların inşaatında ise sona gelindi.

ÇAMLIK MAHALLESİ’NE ANKARA MANZARALI PARK

Çamlık Mahallesi’ne yapılan ve 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta, son rötuşlar devam ediyor. İçinde koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanları, dilenme alanları bulunan parkın en dikkat çeken özelliklerinden biri de parkın içindeki tepelik alan. Ankara manzarası ile seyir zevki veren park, aynı zamanda gül bahçeleri ile de dikkat çekiyor. Çamlık Mahallesi’ndeki parkın içine bir de taş cami yapılıyor.
Kaynak: İHA