İHH'dan İskenderun'da İftar

İHH İskenderun Şubesi Gençlik Merkezi, "Yalnız Değilsin" projesi kapsamında bin 500 gence aileleriyle iftar verdi.

İHH'dan İskenderun'da İftar
Gençlik Merkezi Koordinatörü Ramazan Çakır, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile hazırladıkları "Yalnız Değilsin" projesi kapsamında bir takım etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Gençlere birlik ve beraberlik duygusunu benimsetmek amacında olduklarını ifade eden Çakır, bu kapsamda İskenderun Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar programı düzenlediklerini ifade etti.

Gençlere iftar kültürünün anlatıldığı ve toplumsal değerlerin önemine dikkatin çekildiğini aktaran Çakır, şöyle devam etti:

"Proje kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Bu sayede birçok genç arkadaşımıza destek çıktık. Ramazan dolayısıyla da hem gençlerimizle hem de aileleriyle birlikte iftarımızı açtık. Yoğun ilgiden dolayı mutluyuz. Ramazan değerlerini gençlerimize aktararak yeni neslin bu değere yabancı kalmasını önlüyoruz. Gençlerimiz paylaşmanın ve birlikte iftar açmanın ne güzel bir duygu olduğunu gördü."

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in de katıldığı program sonunda Suriye halkı için dua edildi.

Kaynak: AA