Altındağ'da İftar Sofraları Bereketli

Ramazan Ayı ile birlikte Altındağ’da dillerden dua, sofralardan bereket eksik olmuyor. Altındağlı vatandaşlar, her gün aynı çatı altında buluşup iftar açıyor. Başkan Tiryaki, bir yandan Altındağlı hemşehrilerinin taleplerini dinlerken bir yandan da sorunlara çözüm önerisi sunuyor. Başkan Tiryaki için ‘bizden biri’ yorumunda bulunan Altındağlılar ise bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Altındağ'da İftar Sofraları Bereketli
HALUK İPEK VE ALAADDİN YILMAZ ALTINDAĞLILARLA AYNI SOFRADA BULUŞTU

Dostluk ve kardeşlik çağrılarının yapıldığı Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Sanat Merkezi’ndeki iftar programınınbu seferki konuklarıGüneşevler ve Gülpınar Mahallesi sakinleri oldu. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı.

HOŞGÖRÜNÜN BEŞİĞİ ALTINDAĞ

Başkan Tiryaki, yaptığı konuşmada bu mübarek ayda merhabaların artması gerektiğini söyleyerek komşuluk ilişkilerine daha fazla özen gösterilmesini istedi.Altındağ’ın hoşgörü ile özdeşleştiğini belirten Başkan Tiryaki: “İslam dini, kardeşliği esas alır. Bizde buna göre yaşamalıyız” dedi.

Düzenledikleri iftar programlarının birlik ve beraberlik açısından oldukça önem taşıdığını ifade eden Başkan Tiryaki, yaşlısıyla genciyle Altındağ’da büyük bir aile olduklarını dile getirdi.
Kaynak: İHA