Şehzadeler'de Türkü Ziyafeti

Şehzadeler Belediyesi Ramazan geceleri etkinliklerinde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Çakmak, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Şehzadeler'de Türkü Ziyafeti
Konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, İsmail Önal, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Onaylı, Mehmet Kavas, Asiye Zurnacı, Mümtaz Kahya ve Mustafa Zeybek katıldı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde önce Hacivat ile Karagöz orta oyunu ve animasyon ekibi sahne aldı. Ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Çakmak birbirinden güzel türküleri ve ilahileri Manisalıları coşturdu. Teravih namazından sonra sahneye çıkan Orhan Çakmak, konseri vatandaşlardan tam not aldı. Çakmak’ın seslendirdiği türkülere, meydanda bulunan vatandaşlar da eşlik etti. Gecede animasyon ekibinin gösterileri, çocuklar kadar yetişkinler tarafından da büyük ilgi gördü. Sanatçıya çiçek takdim eden Başkan Çelik, “Hepinizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Rabbim Ramazanı hakkıyla ihya edip, bayrama kavuşmayı nasip etsin inşallah. Sanatçımız Orhan Çakmak’ı, Şehzadeler şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çakmak, gece boyunca söylediği türkülerle ve yaptığı esprilerle Manisalılara keyifli bir akşam yaşattı.
Kaynak: İHA