Gaib'e TİM'den Ödül Yağmuru

Güneydoğu Anadolu İhracatçıları Birlikleri (GAİB), İstanbul’da düzenlenen İhracat Şampiyonları ödül töreninde 8 ödül aldı. GAİB’den Altunkaya Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya ise 3 ödüle layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul Grant Tarabya Otel’de düzenlenen İhracat Şampiyonları ödül töreninde Güneydoğu Anadolu İhracatçıları Birliği’ne üye 6 firma ödül aldı. GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’ın da katıldığı törende, Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya 3 ödüle layık görülürken, Dost Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Kaplanlar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kaplan, Zer Yağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Selçuk, Sanko Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban da ödüle layık görüldü.

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, GAİB’in farkının ortaya çıktığını belirterek, “GAİB’in Türkiye’nin genel ihracatındaki önemi de ortaya çıktı. TİM’in 22. Genel Kurulu’na GAİB damga vurdu diyebiliriz. Ben ödül alan firmalarımızı kutluyorum. Bundan sonraki yıllarda da firma sahibimizi artıracağımıza inanıyorum. Bu başarıyı çalışmaya, üretmeye, fabrika kurmaya ve sanayicilerimize yani işçisinden patronuna herkese borçluyuz” dedi.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı ve Dost Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ise, “Kazandığımız ödül artık rutin oldu. Son 4 yıldır Türkiye ikincisiyiz. Daha önce de birincilik kazanmıştık. Çalışarak mücadele ederek ve mevcut potansiyelleri koruyarak daha etmekteyiz. Her şeyden önce ülkemizdeki huzurun ve istikrarın devam etmesinden yanayız. Ülkemizde şu anda halkımız koalisyon kurulmasını emretti. Halkın iradesi dışına kimse çıkamaz. Bir an önce koalisyon hükümetinin kurulup istikrarın sağlanması ülkemiz için ihracat ve sektörümüz için daha iyi olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA