Başarıya Kanat Çırpmak İçin Açıklaması Thkü

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık ve uzay bilimleri üniversitesi Türk Hava Kurumu Üniversitesi, yeni öğrencileri için tanıtım günlerine başladı. 22 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Etimesgut Türkkuşu kampüsünde düzenlenecek tanıtım günlerinde, öğrenci adayları ve aileler üniversitenin uzman ekibi tarafından bilgilendirilecek.

Başarıya Kanat Çırpmak İçin Açıklaması Thkü
ÖĞRENCİLERE GENİŞ İMKANLAR

Havacılığın her alanında akademik eğitim veren ve sektöre nitelikli personel yetiştiren THK Üniversitesi, AR-GE faaliyetleri ile de Türkiye’de havacılığın gelişmesine katkı sağlıyor. Türkiye’nin havacılık eğitiminde en kapsamlı ve çeşitli filoya sahip olan kurumu olan THK Üniversitesi, dünyanın en saygın havacılık üniversitelerinden olan ve ABD’nin New York şehrinde bulunan Vaughn College ile yapılan akademik işbirliği ile her yıl onlarca öğrencisinin burada eğitim almasını sağlıyor.

KALİTELİ EĞİTİM

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Toprak, THK Üniversitesinin Türkiye’nin havacılık ve uzay bilimleri alanında ilk ve tek ihtisas üniversitesi olduğunu vurgulayarak, “Üniversitemiz, uzman akademik kadrosu, teknik yeterliliği, çok kampüslü ortamı, uluslararası anlaşmaları, uçakları ve havalimanları ile yeni öğrencilerimizi bekliyor. Geleceğe ve başarıya kanat çırpmak isteyen tüm öğrenci adaylarımızı Türk Hava Kurumu Üniversitesine bekliyoruz” dedi.

HAVACILIKLA İLGİLİ HER ŞEY

Uçak mühendisliğinden yer hizmetlerine, kabin memurluğundan pilotaja, elektronik mühendisliğinden havacılık işletmesine kadar bir çok bölümde eğitim veren Türk Hava Kurumu Üniversitesi yeni öğrencilerini bekliyor. Kendine ait havalimanı ve 100’e yakın son teknoloji uçağı bulunan üniversite bu özellikleri ile dünyanın önde gelen havacılık üniversiteleri arasında yer alıyor. Ankara ve İzmir’de olmak üzere iki kampüsü olan THK Üniversitesinin 4 fakülte, 2 meslek yüksekokulu ve 1 enstitüsü bulunuyor.
Kaynak: İHA