Küder'den 'Birlik Ve Beraberlik' Ödülü

Kütahya Kültür Değerleri Koruma ve Yaşatma Derneği, (KÜDER) şehrin kültürünün gelişmesi ile birlik ve beraberliğine katkı sağlayan kişi ve kuruluşları ödüllendirdi.

Küder'den 'Birlik Ve Beraberlik' Ödülü
Dernek Başkanı Turhan Bayatlı, katkıları nedeniyle Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Başkanı İhsan Tunçoğlu, Müftü Yardımcısı Ahmet Akyıl, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, iş adamı Hidayet Akdemir, KÜDER Onursal Başkanı Mustafa Kalyon, Bölge Yatılı Kur’an Kursu Yöneticisi Mehmet Oruç, Kur’an Kursu öğretmenleri İsmail Hangün ve Hasan Acar ile Hüseyin Efe, Necmettin Çetintaş, Zeki Aktürk, Ramazan Çekiç, İsmail Hakkı Oğuz ve Eyüp Altıntaş’a Esmaül Hüsna, Veda Hutbesi, Kabe-i Muazzama ve Ravza-ı Mudahhara’nın fotoğraflarının yer aldığı çerçeveli birer pano hediye etti.

Bayatlı, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıktığı bir aydır. Bu sebeple dernek olarak birlik ve beraberliğin gelişmesine katkı sağlayan; kardeşlik ve dayanışma ruhunun gelişmesinin büyük önem arz ettiği için böyle bir etkinliği gerçekleştirmeyi uygun bulduk. Kaybolan değerlerimizin yeniden yaşatılması ve gündemde tutulmasını da önemli buluyoruz. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA