Başkan Tiryaki Altındağlıların Yanında

Binlerce kişiyi kültür gezileriyle buluşturan Altındağ Belediyesi, her gün yüzlerce Altındağlı vatandaşı da geziye uğurluyor.

Başkan Tiryaki Altındağlıların Yanında
Yoğun çalışma programına rağmen Altındağlı vatandaşların uğurlama törenlerine katılan Başkan Veysel Tiryaki, Altındağlıların takdirini topluyor. Başkan Tiryaki, her kafileye “hayırlı yolculuklar” dileyip, el sallıyor.

SEYFİ DEMİRSOY VE ALTINPARK ÜYELERİ HEYECANLA YOLA ÇIKTI

Bu sefer de Seyfi Demirsoy ve Altınpark Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi olan Altındağlı kadınları uğurlayan Başkan Tiryaki, geziye çıkacak herkese “hayırlı yolculuklar” diledi. Gece geç saatlerde Başkan Tiryaki’yi karşılarında gören kadınlar, hem şaşırdı hem de mutlu oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından, 3 gün sürecek Edirne-İstanbul gezisine uğurlanan Altındağlı kadınlar, Başkan Tiryaki ile helalleşip, kendilerine bu imkanları sağladıkları için teşekkür etti.

“BU GEZİLER TURİSTİK DEĞİL, EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZIN BİR PARÇASIDIR”

Yola çıkmadan önce kadınlara seslenen Başkan Tiryaki, belediye olarak düzenledikleri hiçbir gezinin turistik olmadığını, Altındağlıların tarihsel bilincini güçlendirmek için düzenlenen kültürel geziler olduğunu, tüm organizasyonun bir yıl önceden yapıldığı için çok uygun fiyatlarla ayarlandığını da sözlerine ekledi.

Başkan Tiryaki, “Hepinize güzel anılarla geri döneceğiniz, yeni şeyler öğreneceğiniz hayırlı ve güzel bir seyahat dilerim” diyerek kafileyi uğurladı.
Kaynak: İHA