My Kolej'den Görkemli Mezuniyet Töreni

Özel Manisa MY Koleji, düzenlediği görkemli bir törenle mezun olan öğrencilerini yeni yaşamlarına uğurladı.

My Kolej'den Görkemli Mezuniyet Töreni
My Kolej, 2014- 2015 eğitim - öğretim yılını başarıyla tamamlayan ilk mezunlarına, görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.

Törende mezunlar duygu dolu anlar yaşadı. Gecede açılış konuşmasını yapan Özel MY Koleji Müdürü Cemalettin Akgül,”Belki yıllarca birbirimizi göremeyeceğiz. Ama birbirimizi asla unutmayacağız. Sizden, mezun olmadan önce son bir isteğim var. Hep sorumluluğunuzun şuurunda olun ve sorumluluğunuzun icaplarını yerine getirmeyi vicdani bir vazife olarak kabul ediniz. Hep nefsiniz için değil, önce milletiniz için yaşayınız. Hangi mekanda yaşarsanız yaşayın, bu okul çatısı altında kazandığınız ve geliştirdiğiniz dostluklarınızı yaşatmak için azami gayret sarf ediniz. Aranızdaki bu dostluk bağını zaman ve mekan ayrılığının koparmasına asla müsaade etmeyiniz. Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, birçok şeyi bildiğinizin farkına varacaksınız. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı bir iş adamı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeter de artar bile. Yolunuz açık ve bahtınız aydınlık olsun. En kalbi sevgilerimle alınlarınızdan öpüyorum” dedi.

Geceye katılan Özel Murat Yıldırım Ortaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Arslan da ilk mezunlarına bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi Sevgi Sena Çiftçioğlu, Özel MY Kolej’in öğrencisi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm arkadaşlarına başarılı olmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Plaketini ve mezuniyet belgesini Okul Müdürü Cemalettin Akgül’den alan Sevgi Sena Çiftçioğlu okul kütüğüne ismini çaktı. Okul öğretmenleri tarafından verilen diploma ve plaketlerini alan öğrenciler okul marşı eşliğinde kep atma törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Mutluluk ve hüznü aynı anda yaşayan öğrenciler, veliler ve öğretmenleri ile bunu anı paylaştıktan sonra tüm gece doyasıya eğlendi.
Kaynak: İHA